Centrum

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in het centrum van Drachten. In het centrum van Drachten wonen ruim 1.000 mensen. WoonFriesland bezit 57 huurwoningen in wijk Centrum.

 

Centrum

Het Centrum bestaat slechts uit één buurt en is zowel qua oppervlakte als qua aantal inwoners de kleinste wijk van Drachten. Drachten staat bekend om de leuke winkels. Het centrum van Drachten is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets en auto. De belangrijkste winkelstraten zijn de Noorderbuurt, Zuiderbuurt, Noordkade en de Zuidkade. Drachten Centrum kent veel activiteiten zoals het straatfestival ‘Peije Dei’, draaiorgeldag, kunst- en boekenmarkten, braderie etc.

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.