De Bouwen

Wijk De Bouwen (flats Kennedylaan)

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk De Bouwen in Drachten. De wijk De Bouwen is een prachtige gevarieerde wijk met ongeveer 3.300 inwoners. WoonFriesland bezit 597 huurwoningen in de wijk de Bouwen.

Over De Bouwen (Drachten)

De wijk De Bouwen is één van de oudste wijken van Drachten. De meeste huizen zijn gebouwd tussen de jaren '50 en '70 van de vorige eeuw. De gemeente Smallingerland en woningcorporaties WoonFriesland en Accolade hebben de wijk een grote opknapbeurt gegeven met veel nieuwbouwwoningen, groen en  voorzieningen voor onderwijs, buitenschoolse opvang, jeugd en jongeren (o.a speelterrein) en een peuterspeelzaal.

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.