De Drait

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk De Drait in Drachten. WoonFriesland bezit 173 woningen in de wijk De Drait.

Over De Drait (Drachten)

De Drait is een wijk typerend voor de jaren ‘70 met veel groen en speelvelden tusen de bebouwing. Er is een mix van huur- en koopwoningen, in verschillende variaties, zoals rijwoningen, vrijstaande woningen etc. In het midden van de wijk ligt een winkelcentrum, sporthal, wijkcentrum en een kerk. Er zijn verschillende voorzieningen in het winkelcentrum zoals een tankstation en een supermarkt. De Drait bezit twee basisscholen, een Montessorischool en een bredeschool waar openbaar en christelijk onderwijs wordt gegeven.

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.