De Singels

 

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk De Singels in Drachten. WoonFriesland bezit 62 huurwoningen in de wijk De Singels.

 

Over De Singels (Drachten)

De Singels is een wijk aan de zuidwestzijde van Drachten en werd in de jaren ’70 van de vorige eeuw ingeklemd tussen de Zuiderhogeweg, Eikesingel, Burgemeester Wuiteweg en de G. Boelenstraat. Er is een grote verscheidenheid aan woningen in de wijk. Er staan tweekappers, rijtjeswoningen, vrijstaande woningen en appartementen.

Tot de jaren ’90 van de vorige eeuw was er in de wijk een drafbaan gevestigd met de naam ‘Drafbaan Drachten’ en was eigendom van de ‘Nederlandse Draf- en Rensportvereniging’, nu is de gemeente eigenaar en is het gebied een combinatie van wonen en recreatie.

In de wijk bevindt zich tevens een subtropisch zwemparadijs ‘de Welle’ en een wedstrijdbad van 50 meter. Verder is in de wijk een theater, de grootste supermarkt van Drachten, basisscholen, peuteropvang en een voortgezet onderwijs te vinden.

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.