De Swetten

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk De Swetten in Drachten. De wijk de Swetten heeft ruim 4.500 inwoners en is daarmee een van de grootste wijken van de stad Drachten. WoonFriesland bezit 246 huurwoningen in de wijk De Swetten.

 

Over De Swetten (Drachten)

De Swetten is een van de oudere wijken van Drachten en is in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw gebouwd door woningcorporaties en het toenmalige woonbedrijf van Philips, met name om de werknemers van Philips te huisvesten.

In de loop van de jaren kent de wijk een mix van huur- en koopwoningen. Het groene aanzien, de vele – soms kleinschalige - voorzieningen (scholen, speeltuinen, winkels) maken dit een prettige wijk om in te wonen.

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.
High Tea

High Tea

High Tea Een High tea is bij uitstek een gezellige manier om mensen uit je buurt bij elkaar te...

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.