De Trisken

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk De Trisken in Drachten. In de wijk De Trisken wonen ongeveer 5000 mensen. WoonFriesland bezit 319 huurwoningen in de wijk.


Over de Trisken (Drachten)

De Trisken is in de jaren ’80 gebouwd en kent een mix van huur- en koopwoningen. Tussen De Trisken en de naastliggende wijk De Drait ligt een scheiding in de vorm van riviertje ‘De Drait’. Er zijn twee basisscholen in de wijk en een aantal kleinschalige voorzieningen.

In De Trisken heeft WoonFriesland een uitleenpunt voor tuingereedschap.
Kijk voor meer informatie over dit uitleenpunt op de website van wijkraad de Trisken, zie hieronder.

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.