De Venen

Wijk: de Venen

 

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk De Venen in Drachten. In de wijk De Venen wonen ongeveer 2.900 inwoners. WoonFriesland bezit 101 huurwoningen in de wijk.

 

De Venen

De wijk De Venen is gebouwd in de jaren ’60 en bestaat uit drie woonbuurten (De Venen noord, centrum en zuid) en het bedrijvenpark De Venen oost. De wijk ligt globaal tussen de Raai en Ureterpvallaat in het noorden en oosten, de A7 in het zuiden en de Zuiderdwarsvaart in het westen. In de loop van de jaren kent de wijk een mix van huur- en koopwoningen. In de wijk bevinden zich zowel een basisschool als een peuterspeelzaal.

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.