De Wiken

Wijk: de Wiken

 

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk De Wiken in Drachten. In de wijk De Wiken wonen ruim 6000 inwoners. WoonFriesland bezit 707 huurwoningen in De Wiken.

 

Over De Wiken

De wijk ligt in het oosten van Drachten en stamt uit de midden van de jaren ’60 van de vorige eeuw. In rap tempo werden straten als De Raai, Engwerd, Foswerd en Hagewijk aangelegd. In twee jaren werden ruim 1000 woningen gebouwd. De straten in de wijk zijn vernoemd naar de sloten die vroeger door het gebied liepen. De wijk heeft een eigen winkelcentrum met twee supermarkten en verscheidene speciaalzaken. De wijk heeft een basisschool en een MBO-school.

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.