Noord-Oost

 

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Noord-Oost in Drachten. De wijk Noord-Oost heeft ruim 3.900 inwoners. WoonFriesland bezit 418 huurwoningen in de wijk Noord-Oost.


Over Noord-Oost

De wijk ligt ten noordoosten van de wijk Centrum. Noord-oost is een gezellige, groene volkswijk waarin sinds een aantal jaren door de gemeente Smallingerland een wijkvernieuwingsproject wordt doorgevoerd. WoonFriesland, maar ook woningcorporatie Accolade dragen bij aan deze wijkvernieuwing. Voor meer informatie over de geschiedenis van de wijk Noord-oost verwijzen wij u graag door naar de onderstaande website.

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.