De Greiden

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk De Greiden in Heerenveen. De Greiden is een wijk in Heerenveen met ruim 8000 inwoners. WoonFriesland bezit 578 huurwoningen in de wijk.

De Greiden

De Greiden  is in de jaren ’70 van de vorige eeuw ontstaan. Het is de eerste woonwijk die ten westen van de spoorlijn Leeuwarden-Zwolle werd gebouwd. De wijk wordt begrensd door de Engelenvaart e de Rottumerweg. Ten zuiden van de wijk ligt het recreatiegebied ‘De Heide’ en ten noorden de woonwijk ‘Nijehaske’. In de wijk bevinden zich meerdere scholen, een muziekcentrum, een sportcomplex, een winkelcentrum met supermarkten en apotheek. Tevens bevindt het hoogste gebouw van Heerenveen zich in de wijk De Greiden en de grootste speeltuin van Friesland.

Meer informatie

Ons actuele aanbod met huurwoningen in Heerenveen

Ons actuele aanbod met huurhuizen in heel Friesland

Ons actuele aanbod met koopwoningen in Heerenveen

Ons actuele aanbod met koopwoningen in heel Friesland

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.