Skoatterwâld

 

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Skoatterwâld in Heerenveen. Skoatterwâld is een wijk in Heerenveen met ruim 2000 inwoners. WoonFriesland bezit 110 huurwoningen in de wijk.

Skoatterwâld

Skoatterwâld is een nieuwbouwwijk waar men begin deze eeuw aan begon te bouwen. In de wijk zijn twee basisscholen en ten oosten van de A32 bevindt zich een sportpark. Aan de noordzijde wordt de wijk begrenst door ‘Het Meer’ en aan de zuidzijde door ‘Oranjewoud’ en in het zuidwesten door de woonwijk ‘Oranjewijk-Noord’. Skoatterwâld is een ruim opgezette woonwijk met statige lanen.

Meer informatie

Ons actuele aanbod met huurwoningen in Heerenveen

Ons actuele aanbod met huurhuizen in heel Friesland

Ons actuele aanbod met koopwoningen in Heerenveen

Ons actuele aanbod met koopwoningen in heel Friesland

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.