Bilgaard & Havankpark e.o.

 

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Bilgaard & Havankpark en omstreken in Leeuwarden. WoonFriesland bezit 1458 huurwoningen in deze wijk. In de wijk wonen bijna 6000 mensen.

 

Over Bilgaard & Havankpark e.o.

Bilgaard is een van de grootste wijken van Leeuwarden en ligt in het noorden van de stad tussen het Valeriuskwartier en de Vrijheidswijk. Ten noorden van de wijk ligt een natuurgebied met onder andere het Taniameer. Hier bevindt zich ook een kampeerterrein en in de koude winterse dagen wordt er door veel Leeuwarders geschaatst. Het winkelcentrum in Bilgaard is van alle gemakken voorzien, supermarkten, bakkers, tabakszaak, en woonwarenhuizen, Winkelcentrum Bilgaard heeft een ruim aanbod.

 

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.