Camminghaburen

 

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Camminghaburen in Leeuwarden. WoonFriesland bezit 458 huurwoningen in deze wijk. In Camminghaburen wonen ruim 11.500 mensen.

 

 

Camminghaburen

Camminghaburen is de grootste wijk van Leeuwarden, zowel qua oppervlakte als aantal inwoners. De wijk heeft een eigen treinstation waardoor het centrum van Leeuwarden in amper 5 minuten te bereiken is. Camminghaburen is gebouwd in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw en heeft veel groene straten en grote huizen. Dwars door de wijk loopt het ‘Groenesterpad’. Dit fietspad komt uit bij recreatiegebied de ‘Groene ster’. Een stukje natuur in de stad waar gretig gebruik van wordt gemaakt. De wijk is van alle gemakken voorzien. Van sport tot onderwijs en van kerken tot een winkelcentrum met supermarkt.

Meer informatie

http://www.camminghaburen.nl

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.