Hempens / Teerns & Zuiderburen

 

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Hempens/Teerns & Zuiderburen in Leeuwarden. WoonFriesland bezit in de wijken Hempens/Teerns & Zuiderburen 26 huurwoningen.


Over Hempens, Teerns & Zuiderburen

Zuiderburen is een (nieuwe) wijk in de stad Leeuwarden. Zuiderburen wordt aan de noordzijde begrenst door het Van Harinxmakanaal, ten westen door de Drachtsterweg en ten zuiden door Rijksweg 31. De terpdorpen Hempens en Teerns zijn door de wijk ingesloten.
 
De wijk is genoemd naar een voormalig buurtschap ten zuiden van Hempens. De straatnaam Suderbuorren verwijst daar ter plekke nog naar.

Meer informatie

 

 

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.