Oldegalileën & Bloemenbuurt

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Oldegalileën & Bloemenbuurt in Leeuwarden. WoonFriesland bezit in de Oldegalileën & Bloemenbuurt 529 woningen.

 

 

Over Oldegalileën & Bloemenbuurt

Oldegalileën & Bloemenbuurt is de naam van een wijk in het noordoosten van Leeuwarden. De wijk wordt aan de westzijde begrensd door het water van de Dokkumer Ee. Het oostelijke deel is de Bloemenbuurt.
 
De naam van het wijkdeel Oldegalileën is afgeleid van het klooster "Galilea", wat rond 1472 aan de Dokkumer Ee stond. De oudste en langste straat in de wijk heet eveneens Oldegalileën.

Meer informatie

 

 

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.