Schepenbuurt

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Schepenbuurt in Leeuwarden. WoonFriesland bezit 364 huurwoningen in de Schepenbuurt en in de buurt wonen ruim 900 mensen.

 

Over Schepenbuurt

De Schepenbuurt is een kleine rustige wijk met veel appartementen en aanleunwoningen voor ouderen. Echter wonen er veel studenten in de wijk die bekend staat als een echte volksbuurt. De buurt ligt in het oosten van de stad, ten zuiden van de wijk Heechterp-Schieringen. De wijk bestaat uit acht straten en ligt aan het oude stadsriviertje de Potmarge. Het centrum van de wijk heeft een eigen kapper, restaurant, fysiotherapeut, schoonheidsspecialiste en een winkel. De wijk is prachtig vanaf de Potmarge te bewonderen.

 

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.