Schieringen & De Centrale

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Schieringen & De Centrale in Leeuwarden. WoonFriesland bezit 310 huurwoningen in deze wijk. In de wijk wonen ongeveer 4000 mensen.

 

Over Schieringen & De Centrale 

Schieringen & De Centrale is een wijk in het oosten van Leeuwarden.  In de jaren ’90 zijn veel flats in de wijk gesloopt en gerenoveerd om de maatschappelijke problemen tegen te gaan. Heechterp en Schieringen zijn verschillende buurten maar worden in de volksmond vaak in één adem genoemd.  De wijk heeft veel te bieden, denk hierbij aan wandel-, sport- en recreatiemogelijkheden, een goede ligging ten opzichte van de stad, basisscholen en voortgezet onderwijs en een supermarkt. De Centrale is al bijna 25 jaar een begrip in Leeuwarden. Dit winkelgebied bevat grote winkelketens en en een bouwmarkt op steenworp afstand van elkaar.

 

 

 

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.