Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek in Leeuwarden. WoonFriesland bezit 6 huurwoningen in deze wijk.

Over Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek

Tjerk Hiddes-Cambuursterhoek is een wijk in Leeuwarden, en is gelegen rond de Tjerk Hiddesstraat, Cambuursterpad en de Camminghastraat.
 
In de middeleeuwen was deze locatie het terrein van de familie Cammingha, die in een kasteel woonde. Ook het Cambuurplein en de voetbalclub Cambuur is hiernaar vernoemd.

Meer informatie

 

 

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.