Transvaalwijk & Rengerspark

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Transvaalwijk & Rengerspark in Leeuwarden. WoonFriesland bezit 316 huurwoningen in de wijk en er wonen ruim 2600 mensen.

 

Transvaalwijk & Rengerspark

De Transvaalwijk is een wijk in Leeuwarden en ligt tussen de Spanjaardslaan en de Noordersingel. Het is een oude en sfeervolle buurt waar men graag woont, de hogere inkomensgroepen zijn hier dan ook oververtegenwoordigd.

De wijk bezit een tal van belangrijke locaties als het Rengerspark, kinderboerderij, een overdekt subtropisch zwembad en een Joodse- en oude gemeentelijke begraafplaats. Daarnaast bevindt het Kenniscampus Leeuwarden zich in dit gebied met hogescholen als de NHL en Stenden. De wijk is prachtig gelegen aan de Noordersingel waar in de koude wintermaanden de ijspret op de vaart goed te zien is.

 

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.