Westeinde

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in de wijk Westeinde in Leeuwarden. WoonFriesland bezit in de wijk Westeinde 266 huurwoningen. Westeinde heeft ruim 4500 inwoners.

Over Westeinde

Westeinde is de meest westelijke wijk van Leeuwarden en is gebouwd in de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw en heeft een gezellig winkelcentrum met een supermarkten, een Chinees restaurant, kapper en een snackbar. De wijk heeft twee scholen voor het voortgezet onderwijs en en een bruisend en gloednieuw wijkgebouw. De wijkvereniging is actief en organiseert leuke activiteiten voor jong en oud. De straten van de wijk zijn vernoemd naar beroemde Friese schrijvers als Douwe Kalma en Jan Piebenga. Ten slotte heeft de wijk Westeinde als enige wijk in Leeuwarden een stadsboer waar kinderen uit de hele wijk al van jongs af aan kennis maken met het boerenleven.

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.