Oldeholtpade

U woont of wilt een huis gaan huren (of kopen) in Oldeholtpade. Oldeholtpade is een dorp in de gemeente Weststellingwerf en telt ruim 1000 inwoners. WoonFriesland bezit 7 huurwoningen in Oldeholtpade.

Over Oldeholpade

Het dorp ligt ongeveer 5 kilometer ten oosten van Wolvega en behoort tot de grotere dorpen van de gemeente. Oldeholtpade kent drie grote sportverenigingen: korfbal, tennis en voetbal. De clubs beschikken over goede accommodaties. 

Het dorp beschikt over een openbare basisschool, een peuterspeelzaal, twee (eet)cafés, een kerk, een evenemententerrein, ijsbaan, speelveldjes voor de jeugd en openbaar vervoer.

Voorzieningen

Voorzieningen Oldeholtpade                                                               binnen straal van 5 km       
Onderwijs
PeuterspeelzaalJa
BasisschoolJa
Middelbaar onderwijsJa
Sociale voorzieningen
Dorpshuis/MFCJa
HorecaJa
KerkJa
SportverenigingJa
SupermarktJa
ZwembadJa
Vervoer
BushalteJa
TreinstationJa
Zorg
ApotheekJa
HuisartsJa
TandartsJa
ZiekenhuisJa
ZorginstellingJa

 

Meer informatie

Nieuwe WoonNieuws is uit

29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door...

Lees meer...

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

In onze agenda vindt u activiteiten die plaatsvinden in uw plaats & wijk.

Wilt u als bewoner of instelling zelf een activiteit toevoegen die van belang of leuk zijn voor de bewoners in de plaats of wijk? Dat waarderen wij! Verstuur daarvoor onderstaand formulier naar ons.

Dit wil ik delen!

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier.

Uw wijkconsulenten zijn Roelof-Geert Hoogenkamp , Hans Nijp en Janneke Geertsma, waarbij de vetgedrukte naam uw eerste aanspreekpunt is.

Roelof-Geert , Hans & Janneke
Roelof-Geert , Hans & Janneke

Heeft u een vraag en wilt u contact met ons? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Wordt uw vraag niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Op welke manieren dat kan vindt u hieronder.