Van Welderen State

In Oentsjerk, aan de Frisiastate, staat het appartementencomplex Van Welderen State. Van Welderen State telt honderd huur- en koopappartementen voor senioren. De huurwoningen zijn eigendom van WoonFriesland. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen. Tussen deze twee woongebouwen bevindt zich het dienstencentrum Heemstra State, van waaruit Patyna haar zorgdiensten verleent.

Patyna, locatie Heemstra State

Patyna levert, afgestemd op uw wensen en behoeften, zorg en ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten aan huis. U kunt aan servicediensten denken zoals een warme maaltijd aan huis, hulp in de huishouding of personenalarmering. In het dienstencentrum worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Toewijzing

Om in aanmerking te komen voor een woning moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij WoonFriesland. Zodra er een woning beschikbaar komt dan adverteren wij deze op onze website en kunt u hierop reageren. Deze woningen zijn bestemd voor mensen vanaf 55 jaar. U heeft géén zorgindicatie nodig om in aanmerking te komen voor een appartement.

Kosten

De actuele huurprijzen zijn gemiddeld €600/€650,00 per maand. Naast de huurprijs betaalt u een inkomensafhankelijke bijdrage voor zorg wanneer u hier gebruik van maakt.

Van Welderen State