12 nieuwe huizen in Koudum

  Wij bouwen 12 nieuwe huurhuizen in Koudum. Dit doen we aan de Jacobus van der Waeyenstraat en de Oostenveldseweg. Hier hebben wij de oude huizen, in overleg met de bewoners, afgebroken.

  Aan de Jacobus van der Waeyenstraat bouwen wij 2 blokken met rijwoningen met ieder 4 huizen. Aan de Oostenveldseweg komen 4 rijwoningen te staan. Alle huizen krijgen 2 woonlagen met een puntdak. De nieuwe huurwoningen worden gasloos gebouwd en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.

  Indeling

  De huizen hebben een ruime woonkamer met openkeuken aan de tuinzijde. Via de inpandige berging, waar ook de opstelling van de wasmachine en droger is, kun je de tuin in komen. Op de verdieping komen 3 slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. Via een vlizo trap kom je op de zolder terecht. De zolder is volledig als bergruimte beschikbaar.

  Interesse?

  Wil je hier in de toekomst wonen? Wij bieden deze nieuwe huizen aan via ons woningaanbod. Als woningzoekende kun je op deze huizen reageren op het moment dat ze worden aangeboden. Sta je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel en gemakkelijk via MijnWoonFriesland.


  Algemeen

  Plaats

  Koudum

  Planning

  Startdatum

  eind 2022

  Datum van opleveren

  zomer 2023

  Kenmerken

  Aantal woningen

  12