16 nieuwe appartementen en 3 eengezinswoningen op Terschelling

  Op het KLU-terrein, waar in het verleden de kazerne van de Koninklijke Luchtmacht was gevestigd, bouwen wij appartementen en eengezinswoningen. Deze nieuwbouw komt aan de Lutineweg en Cornelis Douwesstraat in Terschelling West.

  Huizen voor starters en kleine gezinnen 

  De nieuwe huizen en appartementen worden gebouwd voor 1- en 2-persoonshuishoudens. Denk hierbij aan zowel de jongeren op het eiland als ouderen. De huizen en het appartementengebouw worden even hoog. Hierdoor is er een samenhang tussen de nieuwbouw. De eengezinswoningen krijgen dus 2 woonlagen en een plat dak. 

  Indeling  

  De 3 eengezinswoningen hebben een woonkamer met open keuken. In de hal, met meterkast is de toegang naar het toilet en de trapopgang. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers, een technische ruimte en een badkamer 

  De appartementen hebben 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken, opbergruimte en badkamer. Het terras c.q. balkon is via woonkamer en slaapkamer te bereiken.  

  Aan de achterzijde van de huizen en appartementen worden bergingen en parkeervoorzieningen gebouwd. Om het parkeerterrein worden lagere struiken geplant, van dezelfde soort als al aan de Lutineweg staan  


  Planning

  Startdatum

  oktober 2022

  Datum van opleveren

  najaar 2023

  Kenmerken

  Aantal woningen

  19