34 nieuwe appartementen De Warren Drachten

  In Drachten zijn de oude 18 appartementen, in overleg met de bewoners, afgebroken. Deze maken plaats voor 34 nieuwe duurzame appartementen van deze tijd.

  In de wijk De Bouwen, aan De Warren, bouwen wij een woongebouw met daarin 34 appartementen. Het nieuwe gebouw krijgt 4 woonlagen. 

  Appartementen

  Ieder appartement heeft twee slaapkamers en een eigen balkon. De 4 appartementen op de begane grond hebben een kleine tuin. Ieder appartement heeft een eigen fietsenberging. Deze bevindt zicht op de begane grond. De appartementen worden gasloos gebouwd. Dat betekent dat de nieuwe bewoners gaan koken op elektra. 

  Woongebouw

  In de algemene entree is een trap en een lift naar de andere verdiepingen. Aan de achterzijde van het gebouw is ruimte voor 26 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn te bereiken via een tunnel onder het gebouw door. Aan de voorzijde zijn nog eens 9 parkeerplaatsen. Bij de fietsenbergingen is ook een algemene ruimte voor het parkeren van scootmobielen. 

  In het gebouw komt een gemeenschappelijk ruimte. Deze ruimte mag door de bewoners worden ingedeeld voor bijvoorbeeld een koffieruimte. 

  Plattegronden 


  Algemeen

  Straat

  De Warren

  Plaats

  Drachten

  Planning

  Startdatum

  mei 2022

  Datum van opleveren

  april 2023

  Kenmerken

  Aantal woningen

  34