64 Nieuwe huizen en appartementen in Sneek

  Aan de Doctor Kuyperlaan, Goeman Borgesiuslaan en de Troelstrakade in Sneek hebben wij 48 oude huurhuizen afgebroken. Deze gaan wij vervangen door nieuwe huizen en appartementen.

  Eengezinshuizen 

  Naast het S-vormige gebouw It Skûlplak, hebben we 19 eengezinswoningen gebouwd. Deze energiezuinige huizen bestaan uit twee woonlagen met een plat dak. Op de begane grond is een ruime woonkamer met open keuken. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De huizen worden verwarmd met vloerverwarming en zijn geschikt voor kleine gezinnen en starters. Op het platte dak komen zonnepanelen te liggen. In de tuin staat een houten berging te staan. 

  Deze huizen zijn in de zomer '23 opgeleverd.

  Appartementen 

  Aan de voorzijde van It Skûlplak komen 45 appartementen. Het nieuwe appartementengebouw wordt 4 woonlagen hoog met daarin 45 appartementen, bergingen en een lift. Ook deze huizen krijgen een warmtepomp en op het dak plaatsen we zonnepanelen voor gemeenschappelijk en eigen gebruik . Denk hierbij aan de lift en verlichting op de galerij.   

  De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Naast de badkamer zijn er nog 2 slaapkamers. Woningzoekenden die 55 jaar of ouder zijn krijgen voorrang op deze huizen

  Eind 2023 starten we met de bouw van deze appartementen.

  Plattegronden en parkeergelegenheid 

  Zowel bij de huizen als bij de appartementen is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

  Interesse?

  Wil je hier in de toekomst wonen? Wij bieden deze nieuwe huizen aan via ons woningaanbod. Als woningzoekende kun je op deze huizen reageren op het moment dat ze worden aangeboden. Sta je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel en gemakkelijk via MijnWoonFriesland.


  Algemeen

  Straat

  Doctor Kuyperlaan, Goeman Borgesiuslaan en de Troelstrakade.

  Plaats

  Sneek

  Planning

  Startdatum

  Huizen: Oktober 2022 Appartementen: eind 2023

  Datum van opleveren

  Huizen: zomer 2023 Appartementen: begin 2025

  Kenmerken

  Aantal woningen

  19 huizen en 45 appartementen