Vervangende nieuwbouw: 16 nieuwe huizen in Mûnein

  Samen met de bewoners en de huurdersvereniging De Bewonersraad hebben we besloten de huizen aan de Dr. Kijlstraweg 15 t/m 45 in Mûnein te vervangen door nieuwbouw. De 2-onder-1 kap woningen zijn verouderd en voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd.

  Op de plek van de oude woningen bouwen we 12 eengezinswoningen en 4 levensloopbestendige huizen. 

  Indeling van de huizen

  De eengezinswoningen hebben een ruime woonkamer met open keuken aan de tuinzijde. De royale trapkast en bijkeuken bieden voldoende opbergruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Via de vlizotrap kom je op de zolder waar ruimte is voor opslag. Hier vind je ook de technische installatie. 

  Bij de levensloopbestendige woningen is alles gelijkvloers. Hier vind je de slaapkamer op de begane grond. De ruime eerste verdieping kan gebruikt worden als tweede slaapkamer, hobbyruimte of voor opslag. 

  Plattegrond

  We bouwen 4 blokken met daarin 4 huizen. Het eerste blok huizen zijn levensloopbestendige woningen. De overige 3 blokken zijn eengezinshuizen.

  Interesse?

  Wil jij hier in de toekomst wonen? Wij bieden deze nieuwe huizen op deze website onder woningaanbod. 

  Als woningzoekende kun je op deze huizen reageren op het moment dat ze worden aangeboden. Sta je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel en gemakkelijk via MijnWoonFriesland.


  Planning

  Startdatum

  juli 2022

  Datum van opleveren

  april 2023

  Kenmerken

  Aantal woningen

  16