Werken bij

  Werken bij WoonFriesland: samen werken aan goed wonen.

  WoonFriesland is het sociaal verhuurbedrijf. Wij werken samen aan goed en betaalbaar wonen. Dit doen wij met circa 230 medewerkers elke dag met hart en ziel onder het motto ‘Gewoon dóen!’. 

  In Friesland verhuren wij ongeveer 21.000 goede en betaalbare woningen en overige eenheden zoals garages en parkeerplaatsen en vertegenwoordigen wij 25% van de provinciale sociale huurmarkt. Wij zijn actief in Friesland in 16 gemeenten, zowel in steden als op het platteland en op de Waddeneilanden. Ons hoofdkantoor vind je in Grou. Vanuit netwerkpunten in Friesland zijn wij dicht bij onze bewoners en belanghouders.

  Waar wij voor staan!

  Wij zijn sociaal en zakelijk. Wij zijn no nonsens en resultaatgericht. Het is voor ons vanzelfsprekend dat onze bewoners centraal staan. Klantgerichtheid staat bij ons voorop! Rondom onze bewoners hebben we een circulaire organisatie gevormd waarin samenwerking intern en extern centraal staat op basis van gelijkwaardigheid, werkenderwijs leren en lerenderwijs werken. Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van eigen medewerkers en de samenwerking intern en extern op het gebied van innovatie.

  Onze medewerkers

  Wij bieden afwisselend, dynamisch en maatschappelijk relevant werk. Wij zijn adaptief door ons aan te passen aan de steeds veranderende omgeving waarin wij ons bewegen. Wij hebben veel verschillende belanghouders, zoals onze bewoners, hun belangenvertegenwoordigers, gemeenten en welzijnspartijen. Met deze partijen werken wij samen aan het goed en betaalbaar wonen. Of het nu gaat om een leefbare woonomgeving of een goed huis; de steden, het platteland en de Waddeneilanden bieden ons een grote diversiteit aan mensen en werkzaamheden in ons werkgebied. 

  Bij ons heerst een prettige werksfeer en een goede collegialiteit. Wie bij ons werkt heeft een no nonsens mentaliteit, is klantgericht maar ook resultaatgericht. Goed kunnen samenwerken en veiligheidsbewustzijn zitten je daarnaast in de genen. 

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  Via deelname aan de CAO Woondiensten en het Pensioenfonds (SPW) voor woningcorporaties bieden wij onze medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en pensioenvoorzieningen. Wij hebben een 36-urige werkweek en een eindejaarsuitkering.