Femke Meindertsma

    Afbeelding van Femke Meindertsma
    Ik haal energie uit onze maatschappelijke missie Femke Meindertsma is business controller en werkt sinds oktober 2022 bij WoonFriesland. Femke let op de kleintjes, maar denkt ook graag mee over grote beslissingen.

    "Hoe kunnen we onze onderhoudsprojecten slimmer organiseren? Wat levert het verduurzamen van een woning precies op? En hoe tevreden zijn onze bewoners over onze diensten? Het zijn allemaal vragen waar ik me als business controller over buig. Op basis van deze gegevens geef ik gevraagde en ongevraagde adviezen. Mijn doel is om alle cijfers binnen onze organisatie te vertalen naar praktische informatie. Zo kunnen we precies zien wat we doen en wat dat oplevert. Een datagedreven organisatie dus.

     Ik heb altijd bij commerciĆ«le organisaties gewerkt. In 2022 heb ik het roer omgegooid en ben ik op zoek gegaan naar een maatschappelijke organisatie, waar het niet alleen draait om het financiĆ«le resultaat, maar waar vooral oog is voor mensen. Bij WoonFriesland heb ik die unieke combinatie gevonden. We letten namelijk goed op hoe we ons geld uitgeven. Maar tegelijkertijd streven we onze maatschappelijk missie na: goede en betaalbare woningen bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Ik merk dat ik daar onderaan de streep veel meer energie uit haal!"