Henri Meijer

    Afbeelding van Henri Meijer
    Ik krijg hier volop ruimte om te innoveren Henri Meijer was wijkconsulent in Leeuwarden en is inmiddels teamleider Service & Onderhoud. Hij werkte voorheen in het onderwijs en de jeugdzorg. Werken met mensen vindt hij het allermooiste.

    "Als wijkconsulent was ik jarenlang het eerste aanspreekpunt voor onze bewoners. Van vragen over de woning tot klachten over de buren: ik hielp en ondersteunde waar ik kon. Daarbij werkte ik nauw samen met de wijkagent, GGZ, Verslavingszorg Noord-Nederland, het wijkteam en Fier Fryslân. En natuurlijk met mijn collega-wijkconsulenten, onze mutatie-inspecteurs, buurtbeheerders, onderhoudsmonteurs en de financiële afdeling. Ik was de oren en ogen van WoonFriesland in de wijk.

    Het fijne aan mijn baan was dat ik zelf kon bepalen waar en wanneer ik werkte. Natuurlijk ging ik voor gesprekken met bewoners op pad, maar ik werkte ook regelmatig thuis, op onze aanlandplek in de wijk of op het hoofdkantoor in Grou. Inmiddels ben ik teamleider Service & Onderhoud en denk ik graag mee over vernieuwende pilots en projecten. 'Wat goed is, kan altijd beter' is mijn motto. Ik krijg volop ruimte om met innovatie en vernieuwing aan de slag te gaan. Mijn vrouw zegt altijd: 'Als jij over WoonFriesland praat, beginnen je ogen te twinkelen'."