Nieuwe WoonNieuws is uit

Geplaatst: 29-06-2017

Aankomende vrijdag valt de 2e editie van de vernieuwde WoonNieuws weer bij onze bewoners op de mat. Hij staat weer vol wetenswaardigheden voor en door onze huurders.

Naast praktische informatie over bijvoorbeeld hulp bij huurachterstanden, wat te doen bij asbest en hoe kom je als jongere aan een woning, zijn er veel mooie verhalen van bewoners.

Zo loopt bewoner Lennart uit Leeuwarden een dagje mee met onderhoudsmonteur Jeen en vertellen bewoners Saskia en Sebastiaan over de voordelen van de bewonersappgroep op de Middelwyk in Drachten. Ook kunt u lezen hoe Merhawi, vluchteling uit Eritrea, wordt geholpen door zijn buurvrouw Baukje in de dagelijkse dingen van zijn nieuwe leven in Nederland. En dat Hans ondanks zijn fysieke beperkingen zijn eigen leven kan leiden met zijn gezin in een Fokuswoning in Leeuwarden.

Bent u huurder bij WoonFriesland en wilt u besparen op uw elektrarekening? Meld u dan aan voor zonnepanelen. WoonFriesland brengt zonnepanelen aan in de vele kwaliteitsverbeteringsprojecten die wij doen. Is uw woning hiervoor nog niet direct aan de beurt maar bent u wel geïnteresseerd? Woont u in een grondgebonden woning, meld u dan zelf bij ons aan voor zonnepanelen.

In WoonNieuws leest u hierover. En vergeet vooral niet het recept van de familie Kalloe te proberen. Wij geven u alvast een voorproefje!

Terug naar overzicht