Nieuwe WoonNieuws

Geplaatst: 21-12-2017

Vandaag valt alweer de derde editie van WoonNieuws 2017 op uw mat.

Een volle editie die weer is samengesteld met mooie en goede inbreng van huurders. Zo loopt huurder Lysbeth een dagje mee met haar wijkconsulent Anne de Meer. Ze ziet daarbij hoe divers de dag van Anne in zijn wijk kan verlopen.

Wat we fijn vinden is dat we deze keer bij de familie Ruiz binnen mochten kijken tijdens de verbetering van hun appartement. Een van de vele projecten die wij dit jaar hebben uitgevoerd.  In de rubriek  ‘in de keuken bij’  vertelt deze keer de woongroep Blyn Anker uit Leeuwarden over hun woongroep. Dat doen ze tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd voor alle bewoners. Het recept hebben ze meteen voor u uitgeschreven.

We wensen u weer veel leesplezier en ook in 2018 brengen wij weer 3 edities uit van WoonNieuws. Vindt u het leuk om daar een bijdrage aan te leveren? Door bijvoorbeeld mee te denken over onderwerpen tijdens de redactievergadering? Of wilt u uw buren voordragen voor de rubriek ‘een goede buur’? Laat ons dit weten via infowoonfrieslandnl of bel ons 088 995 22 22. Door uw inbreng wordt WoonNieuws echt voor én door bewoners.

Ook  via deze weg wensen wij alle lezers fijne feestdagen!

Terug naar overzicht