Werken bij WoonFriesland

WoonFriesland is als sociaal verhuurbedrijf actief in heel Fryslân. Onze missie is 'Samen werken aan goed en betaalbaar wonen voor mensen die dat nodig hebben'. Dit doen wij samen met onze huurders, hun vertegenwoordigers en onze belanghouders onder het motto: Gewoon dóen!

Dienstverlening

WoonFriesland staat voor het bieden van een goede en betaalbare woning in een prettige en veilige woonomgeving met een goede dienstverlening.

Werksfeer

Bij WoonFriesland werken circa 220 medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Grou. Vanuit netwerkpunten in Fryslân zijn wij dicht bij onze huurders en belanghouders. Bij WoonFriesland heerst een prettige werksfeer en een goede collegialiteit.

Competenties

Om de juiste medewerkers te vinden, hebben we een aantal kerncompetenties vastgesteld. Dit betekent dat iedereen die bij WoonFriesland werkt de volgende competenties moet hebben: klantgericht zijn, kunnen samenwerken en veiligheidsbewustzijn hebben.

CAO

Via deelname aan de CAO voor woningcorporaties en het Pensioenfonds (SPW) voor woningcorporaties kan WoonFriesland haar medewerkers goede arbeidsvoorwaarden en goede pensioenvoorzieningen bieden. WoonFriesland kent een 36-urige werkweek.
Wil je meer weten over deze CAO, kijk dan op de website van Aedes.

Werken bij WoonFriesland