Blyn Anker Leeuwarden, meer dan alleen wonen

  Over wonen in woongroep Blyn Anker Leeuwarden

  Woongroep Blyn Anker vind je aan De Kei in Leeuwarden en bestaat uit 21 zelfstandige appartementen. De woongroep bestaat sinds 2006 en de bewoners zijn allen 50-plussers, alleenstaand of met partner. Zij bewonen, als goede buur, ieder hun eigen appartement. Alle bewoners zijn lid van de woongroep 50+ Blyn Anker. Er is een gemeenschappelijke ruimte voor gezamenlijke activiteiten. 

  Voor wie? 

  De woongroep is bestemd voor 50 plussers, alleen of met partner. De woongroep kiest voor zo veel mogelijk diversiteit. Onderling contact is vanzelfsprekend, evenals respect voor ieders privacy. 

  Informatie 

  Voor meer informatie over woongroep Blyn Anker kun je terecht op hun website Blyn Anker of een e-mail sturen naar het secretariaat van de woongroep via blynanker@gmail.com.

  Toewijzing 

  Wil je in deze woongroep wonen? Dan kun je reageren op een aangeboden woning op FrieslandHuurt! Wanneer je reageert en voldoet aan de (leeftijds)criteria, dan delen wij je naam en e-mails adres met de woongroep. je moet dus ingeschreven staan als woningzoekende bij FrieslandHuurt! Ook voor deze woningen gelden de regels voor passend toewijzen.

  Reageer je als je nog geen 50-plusser bent? Dan kom je helaas niet in aanmerking voor een woning binnen deze woongroep. Wij sturen jouw reactie dan niet naar de woongroep door. 

  De woongroep maakt een selectie uit de reacties en benadert je eventueel voor een kennismakingsgesprek. De woongroep draagt een belangstellende voor het huis voor bij ons. Wij doen de uiteindelijke toewijzing.

  Veelgestelde vragen