12 nieuwe huizen Harkema

  Ds. Tiesingaplein
  Straat
  Harkema
  Plaats
  oktober 2019 - januari 2020
  Start & einddatum
  12
  Aantal woningen
  € 619,01 (exclusief servicekosten en zonnestroom)
  Huurprijzen

  In Harkema aan het Ds. Tiesingaplein bouwen wij 12 nieuwe woningen.

  Er komen vier levensloopbestendige woningen en acht gezinswoningen. Deze woningen zijn all electric en hebben geen gasaansluiting. Door de stijgende energiekosten worden energiebesparende maatregelen steeds belangrijker. Het verwarmen van de woning en het koken gebeurt op elektra. De woningen zijn luchtdicht en zeer goed geïsoleerd. 

  Gezinswoningen

  Bij binnenkomst valt op dat de hal praktisch is ingericht met een meterkast en technische ruimte voor de wasmachine en eventueel de droger. In de woonkamer is een openslaande deur naar de tuin en de ruimte onder de trap wordt benut voor een royale trapkast. Het keukenblok zit aan de voorzijde van de woning.  

  Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer met tweede toilet. De mansarde kap begint op deze verdieping wat betekent dat er een licht schuin dak aanwezig in de slaapkamers en badkamer. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Op de zolder staan de warmtepomp en de ventilatiebox en is er ruimte om spullen op te bergen. 

  Levensloopbestendige woning 

  Er is een ruime hal met entree naar woonkamer en badkamer. In de badkamer, op de begane grond, is ook het toilet geplaatst. In de woonkamer is een royale berging met ruimte voor de wasmachine en eventueel droger. De keuken zit aan de tuinkant en is voorzien van een openslaande tuindeur. Op begane grond is 1 slaapkamer. Deze is te bereiken via de badkamer en de keuken.  

  Op de eerste verdieping is 1 ruime slaapkamer en een technische ruimte. U kunt er ook voor kiezen om de wasmachine en droger in de technische ruimte te plaatsen. Er is geen zolder aanwezig. 

  Plattegronden