38 nieuwe huizen Heerenveen

  Heerenveen
  Plaats
  December 2019 - Januari 2021
  Start & einddatum
  38
  Aantal woningen

  38 nieuwe huurwoningen in de nieuwbouwwijk Skoatterwâld in Heerenveen.

  Het nieuwe buurtje in Skoatterwâld wordt in een vierkant gebouwd. De achtertuinen en het parkeergedeelte ligt in het midden van het buurtje.

  De nieuwe woningen worden niet aangesloten op het gasnet. Dit betekent dat de toekomstige bewoners koken op elektra. De huizen worden verwarmd door een warmtepomp en op ieder dak komen zonnepanelen te liggen. 

  De woningen krijgen bijzondere gevels waarbij hout en metselwerk is gecombineerd. Het zijn woningen die grotendeels vooraf in de fabriek gemaakt worden. Daarna worden de woningen naar de locatie getransporteerd en afgebouwd.

  Indeling

  De woningen hebben een hal met daarin de meterkast, technische ruimte het het toilet. De open keuken bevindt zich aan de straatkant van het huis waardoor er een ruime woonkamer met openslaande deur aan de tuinzijde zit. Onder de trap is een trapkast waar u ook de wasmachine aansluiting vindt.

  Op de verdieping zijn 3 slaapkamer van 13 m², 12 m² en 7 m² en een badkamer met tweede toilet. Ook hier is een technische ruimte.

  Interesse?

  Wil je hier in de toekomst wonen? Wij bieden deze nieuwe huizen aan via ons woningaanbod. Als woningzoekende kun je op deze huizen reageren op het moment dat ze worden aangeboden. Sta je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel en gemakkelijk via MijnWoonFriesland.