39 nieuwe appartementen Kûpersstrjitte Burgum

  Juni 2021 - Juni 2022
  Start & einddatum
  Lente 2022
  Startverhuur
  39
  Aantal woningen
  € 633,25 (maximaal)
  Huurprijzen

  Samen met de bewoners hebben wij besloten om de 28 verouderde appartementen aan de Kûpersstrjitte af te breken. Wij bouwen hier 39 nieuwe appartementen voor terug.

  Midden in het centrum, aan de Kûpersstrjitte in Burgum, bouwen wij een 'corridorflat' met een hoogte van vier woonlagen. In een corridorflat zit de algemene gang in het midden van het gebouw. Om deze algemene gang heen zijn de voordeuren van de appartementen. 

  Appartementen

  In het nieuwe gebouw komen appartementen met een ruime woonkamer met panoramavenster, een open keuken en twee slaapkamers. Ieder appartement heeft een eigen balkon of terras en krijgt een eigen fietsenberging. Deze bevindt zich op de begane grond. 

  Aan de achterzijde van het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen, die grenzen aan de gemeenschappelijke groenstrook.

  Energiezuinig wonen

  De appartementen worden aardgasloos gebouwd. Het koken en verwarmen gebeurt dus elektrisch. De zonnepanelen op het dak zorgen voor voldoende energie voor elektriciteit. En het verwarmen van de appartementen en de algemene ruimtes. De warmtepomp zorgt voor warm tapwater in de keuken en badkamer.

  Interesse?

  Wil je hier in de toekomst wonen? Wij bieden deze nieuwe huizen aan via ons woningaanbod. Als woningzoekende kun je op deze huizen reageren op het moment dat ze worden aangeboden. Sta je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel en gemakkelijk via MijnWoonFriesland.

  Wij bieden deze appartementen in de lente van 2022 aan is ons woningaanbod. Woningzoekenden van 55 jaar en ouder krijgen voorrang op deze appartementen.