Verbetering 96 woningen in de Vrijheidswijk Leeuwarden

  Droppingstraat, Invasiestraat en Victoriestraat
  Straat
  januari 2020. Herstart in september 2020 - mei 2021
  Start & einddatum
  96
  Aantal woningen

  De appartementen aan de Droppingstraat, Invasiestraat en Victoriestraat in Leeuwarden worden verbeterd. Tijdens de kwaliteitsverbetering voeren we meteen ook het planmatig onderhoud uit.

  Maatregelen Corona

  Tijdens het werk staat de gezondheid van onze huurders, medewerkers en de vaklieden voorop! Wij nemen onze verantwoordelijkheid om de besmettingen van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, zeer serieus. Samen met de aannemer hebben we afspraken gemaakt over hoe wij de werkzaamheden veilig gaan uitvoeren.  

  Werkzaamheden

  We vervangen het keukenblok, vernieuwen de badkamer, het toilet en de meterkast. Ook plaatsen we rookmelders. Als de bewoner dat wil, kunnen we de badkamer ook toegankelijk maken vanuit de keuken. Waar nodig, vervangen we de beglazing door HR++ glas. Ook brengen we nieuwe mechanische ventilatie aan. De gevel worden geschilderd en waar nodig herstellen we het betonwerk. 

  De bewoners krijgen de keuze om zonnepanelen op hun daken te leggen. Dit gaat via Wocozon. Deze (zonne)stroom is goedkoper dan de huidige energie.