92 nieuwe appartementen centrum Heerenveen

  Heerenveen
  Plaats
  Maart 2023 - Najaar 2024
  Start & einddatum
  92
  Aantal woningen

  Op de locatie van ons oude kantoor en het oude postkantoor in het centrum van Heerenveen bouwen wij 92 nieuwe appartementen.

  Midden in het centrum van Heerenveen, aan het Burgemeester Kuperusplein, bouwen wij 92 nieuwe appartementen. Deze appartementen hebben verschillende afmetingen, 1 of 2 slaapkamers, een balkon en een (eigen of gezamenlijke) fietsenberging. In het begin van het najaar van 2024 worden alle appartementen opgeleverd.

  Indeling

  Het nieuwe appartementengebouw bestaat uit 4 woonblokken. De woontoren bestaat uit 15 woonlagen met 60 appartementen en is 52 meter hoog (blok A). Deze toren komt in het midden te staan. Naast de toren komen nog eens 32 appartementen verdeeld over 3 woonblokken die aan de woontoren vast gebouwd zijn (blok B, C en D).

  Meer informatie en plattegronden van de woningen vind je in het informatieboekje: 92 appartementen Burgemeester Kuperusplein Heerenveen.

  Doelgroep

  De appartementen in de woontoren zijn uitsluitend bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. De appartementen in de overige woonblokken zijn voor alle doelgroepen beschikbaar.

  Gasloos en energiezuinig wonen

  In de appartementen gebruiken we geen gas. Op het dak liggen zonnepanelen die zorgen voor voldoende energie. Alles werkt op elektriciteit, zoals koken en verwarmen. Elk appartement heeft een warmtepomp die op elektriciteit werkt. Deze warmtepomp zorgt samen met vloerverwarming voor een aangename temperatuur in huis.

  Planning

  De bouw is in maart 2023 gestart. In de zomer en het najaar van 2024 worden alle appartementen verhuurd via FrieslandHuurt.

  Centrumvisie Heerenveen

  Het centrum wordt klaar gemaakt voor de toekomst. Dit betekent een optimale plek om te wonen, te werken en te recreëren. Met onze nieuwe woontoren, meer groen en het creëren van een veilige omgeving helpen wij een handje mee.  

  Live meekijken met de bouw

  Je kunt live meekijken met de bouw via: 92 appartementen Heerenveen | Bouwvoortgang.nl

  Nieuwsbrieven en persberichten