92 nieuwe appartementen centrum Heerenveen

  Heerenveen
  Plaats
  Maart 2023 - Zomer 2024
  Start & einddatum
  92
  Aantal woningen

  Op de locatie van ons oude kantoor en het oude postkantoor in het centrum van Heerenveen bouwen wij 92 nieuwe appartementen.

  Met de nieuwe woontoren krijgt Heerenveen er 92 appartementen bij midden in het centrum.  

  Woontoren en twee woonblokken

  Het nieuwe appartementengebouw bestaat uit 3 delen. De woontoren bestaat uit 15 woonlagen en is bijna 60 meter hoog. Deze toren komt in het midden te staan. Aan de rechterkant (kant van benzinepomp) komt een woonblok van 4 hoog. Achter de woontoren bouwen we een woonblok van 3 hoog. De appartementen in dit woongebouw kijken uit op de groene strook tussen het Kuperusplein en het Gashoudersplein. Over deze groene strook wordt ook een wandelpad aangelegd. 

  Doelgroep

  Voor de appartementen in de woontoren krijgen woningzoekenden van 55 jaar en ouder voorrang. De appartementen in de overige woonblokken zijn voor alle doelgroepen beschikbaar.

  Appartementen

  We bouwen hier verschillende type appartementen. Ze verschillen van afmeting en van aantal slaapkamers. We bouwen appartementen met 1 slaapkamer, maar ook met 2 slaapkamers. 

  Planning

  De bouw is in maart 2023 gestart. In de zomer van 2024 kunnen de nieuwe bewoners genieten van hun appartement in het hartje van Heerenveen.

  Centrumvisie Heerenveen

  Het centrum wordt klaar gemaakt voor de toekomst. Dit betekent een optimale plek om te wonen, te werken en te recreëren. Met onze nieuwe woontoren, meer groen en het creëren van een veilige omgeving helpen wij een handje mee.  

  Live meekijken met de bouw

  Je kunt live meekijken met de bouw via: 92 appartementen Heerenveen | Bouwvoortgang.nl

  Nieuwsbrieven en persberichten