Werkbezoek BZK, Friese bestuurders en ambassadeurspanel aan DreamHûs

  21 november 2019

  Werkbezoek aan DreamHûs

  Werkbezoek aan DreamHûs

  De heer Ferdi Licher, directeur Bouwen en Energie van BZK bezocht samen met een aantal Friese wethouders en het ambassadeurspanel van De Bewonersraad Friesland het DreamHûs. Zo konden zij met eigen ogen het ‘living lab’ in Delft aanschouwen. Ook maakten zij kennis met de huurders van de drie woningen.

  Sigrid Hoekstra en Biense Dijkstra vonden het een speciaal werkbezoek: “Bijzonder om te zien dat alle partijen hier samen zijn. De bewoners van onze DreamHûzen in gesprek met het ministerie. Een uitwisseling van kennis tussen de eerste innovator DeWarmte en Friese wethouders. En goede vragen en tips van het Friese ambassadeurspanel.” 

  Gea Herz van de Bewonersraad Friesland is in haar nopjes met de bewoners van de DreamHûzen: “Zij zijn een goede afspiegeling van onze achterban. Ook goed om te zien dat ons eigen panel enthousiast is en een kijkje in de keuken nam. Zij zullen tijdens het experiment regelmatig naar Delft gaan om met de proefkonijnen van het ‘living lab’ te sparren over het dagelijks gebruik van de experimenten en de uitkomsten.” Meer over DreamHûs lees je op onze website dreamhus.nl

  Zie hieronder een fotoreportage van het bezoek.