Jeroen Fortuin

    Afbeelding van Jeroen Fortuin
    Ik krijg alle ruimte om door te groeien Jeroen Fortuin begon in 2018 als schilder bij WoonFriesland. Sinds 2021 is hij buurtbeheerder in Leeuwarden.

    "Ik ben in 2018 als schilder begonnen bij WoonFriesland. Al gelijk tijdens mijn sollicitatiegesprek werd benadrukt dat er binnen de organisatie veel doorgroeimogelijkheden zijn. Na anderhalf jaar kwam er een vacature vrij voor de functie buurtbeheerder. Het leuke is dat mijn huidige collega's me hierop attendeerden. Zij vonden me geknipt voor deze rol. En ze hebben gelijk gekregen.

    Sinds 2021 ben ik buurtbeheerder. Ik houd enorm van het contact met mensen. Dat had ik als schilder natuurlijk ook wel, maar toch heel anders. Daar was ik vooral met mijn handen bezig. Nu zijn er werkdagen dat ik alleen maar praat. Een gesprek met bewoners, het wijkteam of onze wijkconsulenten. Stiekem ben ik nog altijd een doener: wanneer er kleine klusjes voorbij komen, pak ik die zelf op. Even een naambordje ophangen of een deur fiksen die niet goed sluit. Maar als er iets geverfd moet worden, bel ik tegenwoordig één van onze schilders!"