WoonFriesland is op zoek naar talentvolle trainees

    4 november 2019

    Het sociaal verhuurbedrijf WoonFriesland doet mee met het traineeprogramma Talent van het Noorden. Dit doen wij samen met een aantal andere organisaties die werken aan wonen en leven in Noord-Nederland.

    Omdat wij midden in de samenleving staan, maatschappelijk relevant werk doen en steeds blijven innoveren, vinden wij het belangrijk om jonge, slimme mensen aan te trekken. Hoogopgeleide starters die iets unieks toevoegen aan onze organisatie. Die direct inzetbaar zijn op projecten. En die met hun frisse kijk een andere blik bieden op onze eigen organisatie. Zo leren wij van jou en jij van ons! 

    Daarom zoeken wij talentvolle trainees die vanaf januari 2020 gedurende 3 periodes van 8 maanden, fulltime aan de slag gaan bij ons en nog 2 andere organisaties. 

    Ben of ken jij een HBO-er of WO-er die (bijna) zijn/haar diploma op zak heeft met maximaal 2 jaar werkervaring? Wij bieden je alle ruimte om jouw eigen talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dit alles onder goede en persoonlijke begeleiding. Graag verwijzen we je naar 'Over ons' om te zien wie wij zijn. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan op de website van Loopbaaniniatief en meld je snel aan.