Rudo de Bert

    Afbeelding van Rudo de Bert
    Samen met partners zorgen we dat 1+1 meer is dan 2 Rudo de Bert is relatiemanager bij WoonFriesland. Daarnaast is hij nauw betrokken bij DreamHûs: de plek waar we onderzoekers, studenten en ondernemers uitdagen om verduurzamingsoplossingen voor onze woningen te bedenken én te testen.

    "Als relatiemanager ben ik de schakel tussen WoonFriesland, huurdersorganisaties en gemeenten. Samen maken we afspraken over onder andere nieuwbouwplannen, verduurzamingsprojecten, leefbaarheid en zorg en welzijn. Daarbij kijken we niet alleen naar onze woningen, maar vooral naar de belangen en het welzijn van onze bewoners. Daarvoor heb ik ook volop contact met welzijns- en zorgorganisaties, dorpsbelangen en andere bondgenoten. Samen onderzoeken we hoe één plus één meer dan twee kan worden. Dat lukt ons alleen door intensief samen te werken.

    Ik voel me als een vis in het water bij WoonFriesland. Mijn missie is om onze woningen meer te laten zijn dan een dak boven je hoofd. Ik wil bewoners een warm en veilig thuis geven. Een plek waar je je prettig voelt. Mijn collega’s hebben diezelfde drive en samen vormen we één team. We stellen niet alleen dat we hét sociaal verhuurbedrijf zijn, we zijn het ook echt. Daarvoor kom ik iedere dag vol energie mijn bed uit."