Stephanie de Linde

    Afbeelding van Stephanie de Linde
    WoonFriesland heeft écht oog voor haar medewerkers Stephanie de Linde is HR-businesspartner. Ze is actief betrokken bij Talent van het Noorden, het traineeprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor woningcorporaties die op zoek zijn talent in hun eigen regio.

    "Als HR-businesspartner adviseer ik WoonFriesland over alles wat met ons personeelsbeleid te maken heeft. Denk aan personele vraagstukken, strategische personeelsplanning maar ook het vergroten van de vitaliteit van onze medewerkers en verzuimbeleid. Wij werken met een HR-jaarplan. In dit jaarplan staan onze HR-doelstellingen. Doormiddel van dit jaarplan kunnen wij de organisatie en onze bewoners nog beter van dienst zijn.

    Toen ik hier net kwam werken, viel me gelijk op hoe goed onze arbeidsvoorwaarden zijn. Naast een uitstekende CAO heeft WoonFriesland echt oog voor haar medewerkers. Zo kregen alle collega’s onlangs een financiële bijdrage als steuntje in de rug in deze zware tijden. Maar ook met kleine attenties, leuke activiteiten en verrassende workshops laten we zien dat onze medewerkers goud waard zijn. De titel sociaal verhuurbedrijf geldt voor onze bewoners maar zeer zeker ook voor onze medewerkers."