Wat is een serviceabonnement?

  Als huurder ben je zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan je woning, zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, schoonhouden van dakgoten en het ontstoppen van de gootsteen en toilet. Wij kunnen dit onderhoud ook voor jou doen. Door het Serviceabonnement huurdersonderhoud af te sluiten, besteed je het kleine onderhoud aan ons uit. Je kunt ons bellen voor kleine reparaties aan jouw woning. Als huurder blijf je zelf verantwoordelijk voor het onderhouden van een deel van de binnenkant van je woning, zoals bijvoorbeeld het schilderwerk binnen. Lid worden van ons serviceabonnement huurdersonderhoud is niet verplicht, maar verdient zich dubbel en dwars terug. Het serviceabonnement heeft een aantal voordelen:

  • Je hoeft de reparaties niet zelf te doen.
  • Wij voeren de reparaties op vakkundige wijze voor jou uit.
  • De kosten zijn aanzienlijk lager, dan wanneer je zelf een bedrijf inschakelt.

  Wil je precies weten wat je moet doen, wat wij doen en wat onder het serviceabonnement valt? Bekijk dan ons overzicht 'Onderhoud van A tot Z'.

  Opzeggen serviceabonnement
  Je kunt het serviceabonnement schriftelijk opzeggen. Deze opzegging geldt dan vanaf de eerste dag van de nieuwe maand. Je hebt een opzegtermijn van minimaal een maand. 

  Opnieuw afsluiten serviceabonnent
  Bij het ingaan van het huurcontract is ook het serviceabonnement in gegaan. Heb je deze ooit opgezegd en wil je deze weer opnieuw aanvragen? Laat dit ons schriftelijk weten.